Pro Tajdid mengumpulkan tulisan terpilih tentang fenomena tajdid yang melanda dunia Islam.
Apa itu tajdid? Tajdid bagaimana yang kita mahu? Selongkari arkib blog ini untuk jawapannya!

Dengan melanggan blog ini secara e-mel atau RSS, anda akan diberitahu secara automatik apabila ada entri baru di sini.
Anda mempunyai bahan-bahan menarik berkaitan isu tajdid yang mahu dikongsi di sini? Hubungi protajdid [at] gmail [dot] com.

Butang Tajdid

SEDIKIT NOTIS:
Butang ini direka oleh Tawel Sensei dan ia dilesenkan di bawah Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Malaysia License.

Dalam bahasa yang lebih mudah:
  1. Logo ini tidak dibenarkan untuk diubah rekabentuk grafiknya dan kemudian dibuat affiliation pada laman web selain dari http://protajdid.blogspot.com

  2. Jika logo ini hendak diletakkan di mana-mana blog atau laman web, ia mesti dipautkan ke http://protajdid.blogspot.com sahaja.

Anda hormati hasil kerja orang lain, orang juga akan hormat hasil kerja anda. Jika tidak faham, sila tajdid minda anda. Terima kasih.

Tolong promosikan blog ini dengan meletakkan banner Pro-Tajdid Segar di blog/laman web anda! Dengan meletakkannya, maka anda menyokong usaha tajdid segar, dan bukan tajdid bujang lapuk. Pilih mana-mana yang berkenan.


Terima kasih daun keladi.

Catatan Terbaru Laman utama

 
Setiap tulisan yang ada di sini adalah digalakkan untuk disebarkan. Pro Tajdid direkabentuk oleh Tawel Sensei sambil melayan Radio IKIM.